Alston utstyr

Profesjonell for øl og vin og drikke
Hvordan sparer du penger i Micro bryggeri

Hvordan sparer du penger i Micro bryggeri

Hemmeligheten bak suksess som et håndverksbryggeri er å betale nok per halvliter, men fortsatt lavere enn en nabolagsrestaurant, for å tjene penger.Denne konkurransedyktige prisen vil tiltrekke seg folk som leter etter gode priser på kvalitetsdrikker, og disse menneskene kan bli pålitelige kunder i lang tid.

Men det er en påminnelse: superferskt håndverksøl i små partier er ikke billig.Prisen på håndverksøl påvirkes av mange faktorer.Vi tror at investering i enkvalitetsbryggeriog utstyr for levering av øl kan gå langt for å redusere noen av disse kostnadene.For å svare på spørsmålet "Hvordan sparer jeg penger i bryggeprosessen?", vil vi gi en oversikt over bryggerikostnadene og diskutere hvordan vi kan redusere disse kostnadene.

Håndverksbryggerikostnader

Både kommersielle øl og håndverksøl starter med de samme ingrediensene, for eksempel: vann, gjær, malt og humle, som er det grunnleggende ved brygging og kan avgjøre hva som er kvaliteten på ølet du har.

Gjær

Gjær kan variere veldig avhengig av bryggeriets smak.Noen bryggerier lager sin egen gjær og sparer på denne ingrediensen som et resultat.

Malt

Malt gir sukkeret som gjør øl til alkohol, så det er en nødvendig del av den kommersielle og håndverksbryggeprosessen.I motsetning til de fleste håndverksbryggerier, holder kommersielle bryggerier kostnadene nede ved å blande korn som mais og ris sammen i stedet for å bruke bygg.I tillegg til å betale en premie for premium malt, tilsetter håndverksbryggerier mer malt for å forbedre smaken av ølet.

Humle

Det finnes mange forskjellige humlesorter, og jo mer etterspørsel det er etter enkelte varianter, jo mer koster de.

Arbeid

Forutsatt at det tar omtrent 20 timer å lage et parti øl, og å vite at den gjennomsnittlige bryggerens timelønn er $21, kan et parti øl medføre arbeidskostnader på opptil $420.Men når de er delt inn i fat og sekspakker, koster hver flaske øl bare noen få øre i arbeidskraft.

Ølutstyr og tomteutleie

For at bryggeprosessen skal skje, må utstyr kjøpes inn og leies plass for å huse utstyret.Den totale kostnaden for bryggeutstyr og plass avhenger av hvor stort du vil at bryggeriet ditt skal være, hvor mye utstyr du kjøper, og om du bestemmer deg for å kjøpe alt nytt eller gammelt produkt.Du kan imidlertid forvente å betale minst rundt $100 000 eller til og med millioner av dollar.Utgifter til utstyr og plass inkluderer ikke andre viktige hensyn som markedsføring, arrangementer eller FoU.

Andre kostnader

Spesielle ingredienser som krydder, kaffebønner, laktose, lønnesirup, frukt og andre smakfulle tilsetninger kan koste opptil en fire- eller sekspakke.

Og brygging ofte betyr at du må bruke tid og penger på andre deler av bryggerivirksomheten din.Du må rengjøre bryggeområdet, gjøre papirarbeid, betale skatt, vedlikeholde anlegget, markedsføre virksomheten din og gjøre alle de andre oppgavene knyttet til å drive et selskap.

Reduser utgifter til håndverksbryggeri ved å investere i kvalitetsutstyr

Bryggeutstyr kan være dyrt.Men du kan redusere utgiftene til håndverksbryggeri hvis du går bort fra standardløsningene du har brukt siden starten av bryggevirksomheten og investerer i bedre bryggeutstyr.Utstyret ditt vil virkelig vare, og du kan redusere produkttapet betraktelig på grunn av forurensning under bryggeprosessen.Av den avanserte teknologien til bryggeriutstyr for å spare vann, gass og øl taper, som er den beste måten å redusere vedlikeholdskostnadene.

Toppmoderne bryggeutstyr som sparer penger og produserer det beste ølet

Vårt bryggeutstyr er alltid fokusert på kostnadseffektivitet, effektivitet og ressurseffektiv drift.Vi er godt klar over at disse kriteriene er avgjørende hvis bryggeriet ditt skal forbli konkurransedyktig og fortsette å lykkes.Bryggeriutstyret vårt har ett mål i tankene: å gi deg den beste løsningen for din ølbrygging.Fleksibilitet i ølvariasjon og utvidelsespotensial er like viktig her som den konsistente smaken av produktet ditt.

Vi deler vår ekspertise med deg fra de tidlige planleggingsstadiene.Vi anbefaler den ideelle maskinen og kapasiteten for dine behov og hjelper deg med å velge din plassering til du bestemmer deg for den beste typen øl.Kort sagt: Du drar nytte av våre omfattende tjenester og får en komplettnøkkelferdig bryggesystemå begynne å brygge øl i tide og innenfor budsjett.

avcasdv

Innleggstid: 16. oktober 2023