Alston utstyr

Profesjonell for øl og vin og drikke
Gratulerer med den vellykkede avslutningen av 2022 Drinktec

Gratulerer med den vellykkede avslutningen av 2022 Drinktec

1

Drinktec – verdens ledende messe for drikke- og flytende næringsmiddelindustrien.

Dessverre klarte vi ikke å komme til utstillingsstedet på grunn av epidemien, bare vi kunne ta noen bilder tilbake til oss gjennom våre tyske kunder, men vi kunne fortsatt føle entusiasmen over utstillingen.

 

Drinktec er verdens ledende messe for drikke- og flytende matteknologi.Dette er bransjens viktigste messe.Produsenter og leverandører fra hele verden – inkludert multinasjonale selskaper og SMB – er her for å møte produsenter og forhandlere av drikkevarer og flytende matvarer og forhandlere i alle størrelser.

 

I bransjen regnes Drinktec som plattform nummer én for å introdusere nye produkter til verdensmarkedet.På arrangementet viste produsenter frem de nyeste teknologiene innen prosessering, fylling, pakking og salg av et bredt spekter av drikkevarer og flytende matvarer – inkludert råvarer og logistikkløsninger, med temaer som drikkevaremarkedsføring og emballasjedesign som beriker porteføljen.

2

3

4

5

Som deltaker i håndverksbryggeindustrien føler vi dypt endringene i bransjen og forbedringen av håndverksbryggeutstyrsindustrien de siste årene.

Alston Equipment Company er også konstant oppmerksom på endringer i markedet, kundebehov, utstyrsforbedring osv., og oppdaterer utstyret og bryggeprosessen i tide for å redusere arbeidskraft, spare vann, elektrisitet og andre ressurser, og varmeenergigjenvinning.Server bedre bryggere og bryggerier.

 

På slutten, forhåpentligvis vil epidemien snart ta slutt og vi vil være i stand til kundens side for å bygge et profesjonelt bryggeri.Jubel!


Innleggstid: Okt-08-2022